Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане относно лек проблем с телфона

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане относно лек проблем с телфона

Имам едно питане към колегите които са с телефон.Как се чува при вас,защото при мен аз лично чувам перфектно,но тези с който говоря ми казват че има някъкъв бръм? Имали го при вас или е някъкъв дефект,едно приятелче ми каза че може да има изгорял кондензатор.Но преди да го разглобя ми се ще да съм сигурен
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

изглежда проблема е в твоя тел. колега. При мене се чува перфектно и никои не се е оплакал досега
    Alfa Romeo 166 2.4jtd 140hp 2001

Comment

и при мене е така като съм в движение по често ми казват за бръмченето а като съм спрял ме чуват добре ????????? от какво може да е ???????????
      АЛФА РОМЕО 166 2.0 TS газифицирана

Comment

и при мене се чиува перфектно
        ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
        ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

И при мен се чува перфектно, също така никой не се е оплаквал от това мен как ме чуват. Аз обаче имам друг проблем, който бих искал да споделя с вас... Не мога да набера *88, а картата ми е на сметка и не мога да си добавя номера в безплатните минути... Ако и вие имате същия проблем ще се радвам, ако заедно измислим някакво решение...
          www.massive-prosperity.hit.bg

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
            Имам едно питане към колегите които са с телефон.Как се чува при вас,защото при мен аз лично чувам перфектно,но тези с който говоря ми казват че има някъкъв бръм? Имали го при вас или е някъкъв дефект,едно приятелче ми каза че може да има изгорял кондензатор.Но преди да го разглобя ми се ще да съм сигурен
            Пробвай на спряно парно!
            безплатни обяви
            Моята 166

Comment

Working...
            X